3 Ağustos 2009 Pazartesi

deniz- yatmak


Deniz yatağı... haha ne güzel bir şey:) bu yaz paramızı deniz yatağına harcadığımızı belirtmek isterim :D K.çı kırık deniz yataklarını beldemizin her türlü şeyini satan marketinde 15 tl vererek aldık.
Deniz yatağı elimizde biricik dostum arkadaşım FUNDAYLA ( kendisi benden 8 yaş büyüktür.) 78 plaka arabaların içinden geçerek sahile ulaştık. Bu güzel hafif(!) dalgalı denizde victoria's secret bikinilerimizin ipleri çözülmeden deniz yatağının tepesine tırmandık. Sahile doğru dönük 2 tane kocaman popo!! Bu da yetmez gibi gitgide derine doğru çekildiğimizi farkedip ellerimizi ayaklarımızı şıpırdatarak daha sığı olan bölgelere gelmek için çaba uğraştık. Her taraf almanyalı ve karabüklü kaynarken kendimizi onlar gibi hissetmemek için büyük bi çaba harcamamız gerekmişti..
İlk aldığımız deniz yatağı 8 yaşındaki bebeklerin elinde canice katledildikten sonra bir hüzün kapladı bizi. Ertesi gün yine aldık deniz yatağını. Bu kez biri 32 biri 35 biri 36 biri 24 biri 16 yaşında 5 kişi ; kiloları toplamı 435ı396738673864363 ediyor ; üzerine çıktık. Yetmedi kendimizi küçük bebek sanıp üzerinde tepiştik. Bu akşam eve gelirken farkettimde.. Deniz yatağım ölmüştü.. :(

Hiç yorum yok: