18 Ağustos 2009 Salı

Bana verilen Bitkiyle sizi karı koca ilan ediyorum.

Cuma gününden beri bir düğün telaşı almış başını gidiyor. Bizim asla evlenmemeye kararlı ailenin bir numaralı torunu evlenmeye karar vermiş. Düğünü de tutturmuş 17 ağustosta yapcm diye. Eh bizim ailede kuzenler kardeş asla ayrılmazlar napalım. Kalktık bartından düğüne gittik. Sadece biz olsak iyi tabikide. Dayılar amcalar akrabalar. Buraya kadar herşey normal . Ama şehirden çıktıktan sonra hiçde normal olmadığını söylebilirdim. İlk olarak benzin almak için durduğumuzda annem pompanın takılı olduğunu unutup arabayı çalıştırdı ve yol almaya başladı :D Tabi pompada arkasında kurdele gibi sallandı. İlk dakikadan rezil olduk zaten.
-
Neyse zar zor da olsa ankarada eve ulaştık. Herkes gergin. Bir evde 10059450695 kişi yatmak zorunda. Kimin ayağı kimin ağzında umrunda değil teyzemin. Onun görevin 10059450695 kişiyi 3 katlı bi eve sığdırmak . sonuçta sığdık neyse. Akşam kına telaşı var elimiz ayağımıza dolandı zaten. Bu ve benzeri düğün geçti gitti.

Gece düğünden sonra Taksim adlı (meyhane olması olası) mekanda gelinlikli kuzenim kocası kardeşi ve biçok insan içmeye gittik. Orda travesti olduğunu sandığımız bi teyze vardı. O mekanın adetiymiş. Gelinden bi eşya alınırmış. Bizim gelinin üzerinde gelinlik ve duvaktan başka bişey olmadığı için teyze/amca kuzenin saçlarını çekmeye başladı. Saçından bikaç tel alcakmış. Saçlarıda dökülmeyince Duvaktaki pulları sökmeye başladı. Bi ara gelinliği alıp gidicek sandım. Neyse az zararla teyza/amcayı kovmayı başardık. Az alkol çok muhabbetle geçen gece şu cümleyle bitti : '' AAA bu kızlar playboy mansiondaki kızlara benziyo'' '' BİZ SARIŞIN DEĞİLİZ SALAK! '' neyse işte öyle böyle öptüm kocaman :) Darısı başınıza

1 yorum:

Gustavo dedi ki...

what a crazy mariage...

hugs,

Gus