16 Ağustos 2010 Pazartesi

* * -*-* HELLO HELLO du yu LAYK mi? * - **

Selaaaaaaaaaaaammm. Kaç ay oldu ki ben buraya girmeyeli bak şimdi düşününce hüzünlendim. En son salak salak hikayeler yazıyomuşum mesela. Neyseki hayatımın Rabırt Petinsonlu dönemini atlatttımm artık çok mutluyuuuuuuummm.



*





-*



KOcamannnnnnn bi yaz geldi geçti, tek kazancım verdiğim 6 kilo oldu. Evet sonunda başardıııııım. Eski sevgili triplerinden çıktıktan sonraaaa dedim ki Lan Hande ben seni tanıyosam sen hemen bi değişiklik yaparsın kalk kilo ver!!! Kalktım verdim valla. Çok da kolay oldu (Formula 7 kullandım ciddiyim :D)





*



Yaz boyunca fıkır fıkır güldük yüzdük, apaçi ve almancı türevleri arkadaşlarla kaynaştık. Günde 3 tane deniz yatağı patlattık. bizim ki yetmedi komşununkine de sulandık - ki o da patladı- Ama yaz eksikti sanki. Ders çalışmak zorunda kalmak falan. Ayrodinamik yar'ımı da özledim. Sigortacı olcakmş kendisi gelemedi burayaa. Kefalleri görüp kaçıştık yine. Uçurtma uçuramadık meselaaaa.





****

***

**



*

Bu yaz eğlenemedim ama kendimi seneye seneye diye avutuyorum. Hani bu yıl sınava giriceemm, mimarlık falan kazanıcam ya. sonra rahat rahat tatil yapıcammm. hadi ordan hiiiiiiiiiiç inanmıyorum vallaaaaa. neyse uyuym ben ya. yarın sınav varmış dershanede. okuyun üfleyin bu gece benim için. hadi öptüm sizi bebekler. sii yuuu



<3